Som IST’er (International Service Team) er du sammen med andre frivillige fra hele Europa med til at sørge for, at lejren kører. Det kunne eksempelvis være som hjælper på en aktivitet eller ansvarlig for madudlevering. Alle arbejdsopgaver på lejren varetages af IST’er, og arbejdsopgaverne er derfor vidt forskellige. Uanset hvad er du sikret at blive en del af et stort internationalt netværk, der også gør din lejr-oplevelse til noget særligt.

Du kan se meget mere om de forskellige IST jobs lige her. Når tilmeldingen lukker, vil du modtage en mail fra det Europæiske Jamboree udvalg hvor der vil være flere oplysninger om hvordan du får ønsket de tre ting du helst vil arbejde med under European Jamboree 2021. Senest 1. april 2021 vil det blive bekræftet hvilke opgaver du har fået under lejren.

De fleste IST jobs starter to dage før lejren, altså den 1. august og slutter 1 dag efter, d. 14. august. Nogle jobs har andre start og slut dage, men det vil du kunne se i kataloget med IST jobs.

TILMELD DIG HER

Deltagerprisen for IST er DKK 8.400. Læs betingelserne for tilmelding og betaling her.

Rejse fra opsamlingsstedet i Danmark til lejren og tilbage er inkluderet i prisen. Rejse hjemmefra til opsamlingsstedet og rejse til forweekenden er ikke inkluderet i prisen.

Overnatning på lejren skal du selv sørger for, men vi forslår at I som IST’ere arrangere overnatning sammen.

Mærker er inkluderet i deltagerprisen, hver spejder får 3 mærker.

Tilmeldingen lukker d. 30. SEPTEMBER 2020