European Jamboree 2021 er for DIG der er mellem 14 og 18 år, og har lyst til nye internationale oplevelser.

Lejren er den første af sin slags siden 2005 og er arrangeret af de polske spejdere med støtte fra henholdsvis WOSM og WAGGGS. Sammen med masser af nye spejderkammerater kommer du til at opleve  en vidunderlig spejderlejr på den polske Østersøkyst.

Alle danske spejdere som tilmelder sig bliver inddelt i troppe, med 36 spejdere i en trop og fire spejderledere. Hver trop inddeles i fire patruljer. På lejren kommer du til at bo og leve sammen med din trop og sammen med din patrulje vil I hver dag deltage på en masse spændende aktiviteter.

Lejren sørger for at vi har det udstyr der er nødvendigt for at lave mad og at opbygge et godt spisehjørne. Telte til at sove i og spisegrej skal du selv sørger for. Vi i jamboree udvalget vil forsøge at koordinere så vi har det korrekte antal telte at sove i og at alle har en plads.

De polske spejdere har lavet et helt kanon program, der er designet til at styrke den enkelte spejders evner og inspirere til at handle på egen hånd. Baseret på verdensmålene vil vi sammen gøre noget for at forbedre vores verden. Du kan læse meget mere om lejrtemaet lige her.

TILMELD DIG HER!

Deltagerprisen er DKK 8.900. Læs betingelserne for tilmelding og betaling her.

Rejse fra opsamlingsstedet i Danmark til lejren og tilbage er inkluderet i prisen. Rejse hjemmefra til opsamlingsstedet og rejse til forweekenden er ikke inkluderet i prisen.

Overnatning på lejren organiserer troppen i fællesskab.

Mærker er inkluderet i deltagerprisen, hver spejder får 3 mærker.

HUSK! For at deltage som spejder skal du fylde 14 år i 2021. Fylder du 18 år inden jamboreens start kan du deltge som Leder eller IST.

Tilmeldingen lukker d. 30. SEPTEMBER 2020