Måske du har hørt om Eurojam før? Måske er det første gang du hører om det? Vi har dykket lidt i arkiverne og fundet 3 hurtige facts om Eurojams historie.

Den tredje europæiske jamboree

EuroJam – eller European Scout Jamboree er kun blevet afholdt to gange før. I 1994 var det i Holland og i 2005 i England.

Var tidligere en generalprøve

Eurojam blev før i tiden afholdt som en generalprøve, hvor der et par år senere ville skulle holdes World Scout Jamboree på den samme lejrplads. Henholdvis d. 18 og den 21. World Scout Jamboree.

25.000 spejdere fra hele Europa

I de to forrige Eurojams deltog der cirka 10.000 spejdere pr. lejr. Når vi samles i Polen i 2021 forventes det at vi bliver hele 20.000 spejdere fra primært Europa.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på hvad der ellers kommer til at ske til Eurojam 2021? Jamboree udvalget begynder så småt at løfte sløret for lejr-aktiviteter, rundrejse og meget mere så snart informationen rammer vores indbakke. Indtil videre kan du se mere på vores facebook og den officielle Eurojam 2021 hjemmeside. Er du solgt og vil med med det samme? Fedt! Du kan læse mere om tilmelding her. Husk at prikke til dine spejderkammerater.

Tilmeldingen lukker d. 30. SEPTEMBER 2020